English
Вила Охрид
Анастасија

Вила Охрид Анастасија
Питу Гули 396,
Охрид, Македонија
Семејство Илиевски

 
 

Престојувајте во Охрид во нова, модерна и удобна вила, во самото градско подрачје и во пријатен сенковит амбиент крај самата Црква „Св. Ѓорѓија“ од почетокот на 19-ти век, со пријатни домаќини кои во секое време Ви стојат на располагање.


Местоположба:

villa ohrid

Во пријатна атмосфера, веднаш крај Црквата „Св. Ѓорѓија“ (1838 год.), на 15 минути (800 метра) од езерото и од стариот дел на градот.


Располагаме со 7 соби, од кои 3 се со посебно купатило и кујна (2/1, 3/1 и 4/1), а 4 со заедничко купатило (2 x 4/1 и 2 x 2/1). Вкупно 21 легло.

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

Секоја соба има тераса, плазма ТВ приемник со кабловска програма и wireless интернет конекција.

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

bath

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

villa ohrid

bath

 

Цени: По договор.


Резервации на телефон


+389 (0)78 264 470
+389 (0)70 495 840

e-mail: stavre.i@outlook.com
anastasija.i@outlook.com.


Ставре и Анастасија Илиевски
Апартмани, соби

villa ohrid


View Larger Map
 
  © villaohrid.com 2010;
Site by kukja.net